RUMMO

Rummo

Η Rummo είναι μια ιταλική οικογενειακή επιχείρηση κύριων ζυμαρικών από το 1846. Η αργή μέθοδος επεξεργασίας τους TRADEMARK, METODO LENTA LAVORAZIONE, χρησιμοποιεί χάλκινη μήτρα για να διαμορφώσει τα ζυμαρικά και να δημιουργήσει μια τραχιά επιφάνεια για την καλύτερη «λαβή σάλτσας». Όλα τα προϊόντα κατασκευάζονται στην Ιταλία χρησιμοποιώντας το σιμιγδάλι σκληρού σίτου υψηλής ποιότητας, παρέχοντας 8 γραμμάρια πρωτεΐνης ανά μερίδα. Εμπλουτισμένο με σίδηρο, κάλιο, θειαμίνη, ριβοφλαβίνη, νιασίνη και φυλλικό οξύ. Χάρη στις παραδοσιακές μεθόδους και σε έξι γενιές εμπειρίας, σήμερα η Rummo Lenta Lavorazione® είναι μία από τις καλύτερες μάρκες ζυμαρικών στην Ιταλία.