Τα ζυμαρικά Rummo είναι κύριοι παρασκευαστές ζυμαρικών από το 1846 χρησιμοποιώντας τη μέθοδο Lenta Lavorazione, η οποία προέρχεται απευθείας από τον παραδοσιακό και τεχνικό τρόπο παρασκευής ζυμαρικών. Η προσεκτική έρευνα για τα καλύτερα συστατικά, η οποία χειρίζεται με προσοχή και χωρίς να βιάζεται η διαδικασία, καθιστά το Rummo μία από τις καλύτερες μάρκες ιταλικών ζυμαρικών.
Μάγειρες: 9 λεπτά Μήκος: 260mm Διάμετρος: 1.9mm
Είτε σερβίρεται με σάλτσα αχιβάδας, ντομάτα ή τσίλι και σκόρδο (“Midnight Spaghetti”), Το σπαγγέτι Νο 3 είναι ένας υποδειγματικός εκπρόσωπος του μεγάλου Ιταλού κλασικού αγάπησε το σε όλο τον κόσμο.
Συστατικά: Σιμιγδάλι, σκληρού, σιταριού